Sun World Newsletter

Scientific Studies

Aducem frumusețea la rang de Artă

Aducem frumusețea la rang de Artă

31.03.2014

Înțelegând nevoile femeilor de pretutindeni, produsele noii game Sun Renaissance cu ingrediente naturale și originare din fascinanta Indie, te vor încânta și te vor alinta peste măsură. Gama mizează pe extrase naturale pentru ca pielea femeilor să aibă parte de o ingrijire adecvata, de  sănătate și  de clipe de răsfăț. 

Deoarece pielea este expusă zilnic diverșilor factori externi, Sun Renaissance definește o nouă eră în lumea cremelor de îngrijire a tenului adaptate fiecarui stil de viață. Fie că aveți nevoie dediferiteloțiuni sau creme de îngrijire intens hidratante , fie că pur și simplu vreți să vă răsfățați, produsele vă vor încânta cu mirosul, atingerea și plăcerea de a le folosi.

Cu o formulă unică și delicată, produsele din gama Sun Renaissance proprietăţi de hidratare, conținând ingrediente active din uleiuri naturale de aloe vera, lavandă, jojoba, iasomie, extracte de trandafir, castravete, busuioc. In plus, nu conțin alergeni, coloranți sau arome artificiale, fiind non acneice.

Frumusețea începe din momentul în care dorești să fii frumoasă în ochii tăi și în ochii celor din jurul tău. Frumusețea începe din momentul în care decizi să folosești produse cât mai naturale, când vrei sa fii atentă cu pielea ta.

Produsele poti fi achiziționate din farmaciile din întreaga țară și online www.doctorulverde.ro

Poți afla mai multe informații  pe www.sunwavepharma.com