Sun World Newsletter

Scientific Studies

Ai grijă de copilul tău!

Ai grijă de copilul tău!

05.06.2015

Copilul tău are nevoie simultan alimente sănătoase, atenție, grijă, căldură, stimulare, încredere, răbdare, dar și de un mediu în care să se dezvolte. Alăptarea are un rol important în dezvoltarea sănătoasă a copilului tău. Perioada de alăptare ar trebui să dureze cel puțin până la vârsta de 6 luni a micuțului. Pe lângă faptul că lapele matern reprezintă o hrană de neînlocuit pentru copil, alăptarea este benefică și pentru mamă.

Dificultățile ce pot apărea în timpul alăptării, cum ar fi mameloanele dureroase, mastita, sensibilitatea sânilor, blocarea canalelor galactofore, ragadele, mameloanele ombilicate, scăderea secreției lactate, reflexul de curgere al sânilor, abcesul mamar, etc., te pot face să renunți și să decizi să îți hrănești micuțul cu biberonul.

Alegerea biberonului poate fi una dificilă, având în vedere diversitatea produselor oferite, dar și grija pe care trebuie să o avem pentru a evita eventualele probleme care ar putea apărea: colici, flatulență, regurgitații.

               Sun Wave Child are grijă de copilul tău!

Biberonul Sun Wave Child are un sistem anti-colici cu triplă ventilație, ce îmbunătățește suptul, permițând un flux echilibrat de lichid cu efort minim de aspirație. Este inovator, sigur, igienic și confortabil, permițând ventilarea în tot volumul biberonului și asigurând un flux liber al lichidului, fără posibilitatea formării de vacuum.

Sistemul de ventilație interioară permite intrarea aerului în biberon și direcționarea acestuia prin tubul de ventilație în zona de deasupra laptelui, evitând astfel trecerea prin volumul de lichid. Benzile verticale din silicon aflate în interiorul tetinei intăresc structura acesteia și nu permit aplatizarea ei în timpul hrănirii. În timpul hrănirii, ingestia de aer este redusă la minim, astfel se împiedică apariția colicilor, flatulenței și a eructațiilor.

Materialele din care este fabricat biberonul sunt sigure și de cea mai înaltă calitate, nu conțin BPA și sunt foarte ușor de întreținut.

Când alăptarea nu este o opțiune, Sun Wave Child vă oferă soluția ideală și inovatoare ce poate preveni complicatiile asociate noului stil de viață al micuțului tău.