Sun World Newsletter

Scientific Studies

ALERGIILE

ALERGIILE

07.03.2014

Unul din patru copii este alergic, iar 12 la sută dintre români suferă de o formă de alergie – o reacţie adversă la o proteină din mediu – arată statisticile la nivel naţional. Alergia la polen este cea mai des întâlnită afecţiune în această perioadă, dar o persoană alergică este sensibilă la diferite tipuri de polen. Perioada de alergie la polen se întinde din februarie şi până în octombrie.

Astmul are la bază un anumit tip de alergie.Potrivit specialistilor, 60 la sută dintre cazurile de astm bronşic au la bază alergiile declanşate de polen, praf, mucegai sau păr de animale. „Alergiile pot fi ţinute sub control sau tratate, atât timp cât pacientul se adresează medicului specialist.

Antihistaminicele sunt  cele mai frecvente medicamente folosite impotriva alergiilor dar, Atentie! Unele medicamente antihistaminice pot da somnolenta (nu trebuie amestecate cu alcool,  nu putem conduce mansina dupa ce luam antihistaminice).

Alegeți soluțiile naturii

Ce ne-am face dacă natura generoasă nu ne-ar scoate și acum din încurcătură? Ea ne oferă soluții la aceste probleme, prin numeroase plante medicinale care acționează eficient si in acest caz.

Albizia lebbeck este un arbore înalt tropical foios,tolerant la secetă şi frig,originar din India.Albiza contine saponine, polifenoli, triterpenoide , alcaloizi , glicozide şi acizi aromatici.

Albizia este un remediu ayurvedic tradiţional pentru tratarea astmului şi alergiilor, iar cercetările ştiinţifice i-au confirmat acţiunea anti alergică.În mai multe experimente ,albizia s-a dovedit eficientă în inhibarea anumitor procese imune care decalseaza sau contribuie la apariţia simptomelor alergice. De exemplu, Albizia stabilizeza mastocitele, celulele responsabile pentru cea mare parte a histamine eliberate în cursul reacţiilor alergice.Histamină se află la baza unor simptome alergice,cum ar fi edemele, pruritul, edematierea gâtului şi astmul.

Specialiştii în medicină plantelor prescriu albizia pentru tratarea afecţiunilor alergice precum astmul, eczemele şi rinită. Cercetările indică şi faptul că albizia poate contribui la tratarea celei mai severe forme de alergie, şocul anafilactic.Rezultatele au demonstrat că albizia are un puternic efect protector, datorat parţial creşterii acţiunii adrenergice şi dilatării cailor respiratorii.

Toate aceste beneficii le puteţi regăsi în produsul HISVERT

Anti alergic natural care nu provoacă somnolenţă!