Sun World Newsletter

Scientific Studies

Aliat de nadejde in durerile articulare

Aliat de nadejde in durerile articulare

11.03.2016

Artrita este caracterizată prin dureri și anchilozări ale articulațiilor de diferite grade, care pot limita mobilitatea persoanelor afectate de acestea.

Două simptome constituie principala sursă de suferinţe pentru bolnav: inflamaţia şi durerea. Clasic, boala artrozică se tratează cu analgezice şi anti-inflamatorii de sinteză (substanţe chimice), dar care pot genera numeroase reacţii adverse, cu ar fi eroziuni ale mucoasei stomacale şi a tractului intestinal ce pot provoca ulcere, reacţii adverse hepatice, cardiovasculare sau hematologice.

Cu cât sunt administrate mai mult timp, cu atât creşte riscul apariţiei acestor reacţii adverse.

Deoarece inflamaţia şi durerea din artrită necesită tratament pe termen lung, este indicat administrarea de anti inflamatoare naturale, fără efecte adverse pe perioade îndelungate, minim 6 luni. În arsenalul terapeutic modern, acidul boswellic joacă un rol deosebit de important. De ce? Simplu. Pentru că este unul din cele mai puternice anti-inflamatoare  naturale. Efectul anti-inflamator al acidului boswellic este dat de capacitatea sa de a inhiba activitatea unor enzime care joacă un rol important în producerea şi menţinerea inflamaţiei la nivel cronic.

Studiile au demonstrat că extractul de boswellia, standardizat în acid boswellic, posedă efecte anti-inflamatorii comparabile cu ale fenilbutazonei şi a celorlate anti-inflamatoare nesteroidiene (Etzel 1996). Alt studiu demonstrează că după întreruperea tratamentului, extractul de  Boswellia are efect terapeutic mai îndelungat decât ketoprofenul (Reddy, Chandraksan et al. 1989).

Tratând inflamaţia, tratezi şi durerea.

Datorită proprietăților sale antiinflamatorii, Boswellia Serrata este folosită foarte mult în tratarea artritei, a reumatismului şi a durerilor musculare.

 

Reumabloc Forte conţine extracte standardizate care generează un efect sinergic. Acestea diminuă intensitatea proceselor inflamatorii şi reduc durerea.

 

Beneficii :

Ameliorează rapid durerea

Reduce inflamaţia

Reduce rigiditatea

Îmbunătăţeşte mobilitatea

 

IngredientCantitate
Extract de Boswellia serrata350 mg
Extract de Curcuma longa100 mg
Extract de Pinus pinaster80 mg
Extract de Zingiber officinale40 mg

Mod adminstrare: 1-2 capsule /zi

Mod prezentare: cutie cu 6 blistere  x 10 cps

 

COMPOZIŢIA REUMABLOC GEL:

  • ulei de Gaultheria fragrantissima  8%
  • ulei de Cedrus deodara 4%
  • extract de Cinnamomum camphora 4%
  • extract de Mentha piperita 2%
  • ulei de Eucalyptus globulus 1%
  • ulei de Boswellia serrata 0,5%
  • Capsicum Oleoresin 0,1 %

Mod adminstrare: 2 -3 aplicari /zi pe zona afectata