Sun World Newsletter

Scientific Studies

APĂRAREA ORGANISMULUI PRINTR-UN SISTEM IMUNITAR PUTERNIC

APĂRAREA ORGANISMULUI PRINTR-UN SISTEM IMUNITAR PUTERNIC

09.12.2015

Dieta dezechilibrată, stresul, lipsa de odihnă, lipsa activității fizice, mediul poluant  fac organismul susceptibil, de cele mai multe ori, prin scăderea imunității.

Vitaminele susțin un mod de viață sănătos și împiedică apariţia multor afecţiuni grave,fiind indispensabile în majoritatea reacțiilor biochimice care mențin viața celulară.

Vitaminele sunt substanțe organice indispensabile vieții și de aceea zilnic avem nevoie de o cantitate suficientă pe care o obținem prin aport alimentar.

Ar trebui să nu pierdem niciodată din vedere vitaminele naturale pe care fructele si legumele le conțin, însă conținutul de vitamine și minerale din fructe și legume s-a redus dramatic în ultimii ani, iar tendința de scădere este în continuare alarmantă.

Din nefericire, dietele dezechilibrate caracteristice zilelor noastre, alimentele intens procesate, lipsa legumelor și a fructelor din dietă, duc la un deficit cronic de vitamine și minerale, deficit pe care îl putem compensa prin administrarea de suplimente alimentare pe bază de complexe de vitamine și minerale.

SunVita Gold asigură doza zilnică completă de vitamine și minerale, contribuind astfel la o bună imunitate.

SunVita Gold este un complex optim de 29 vitamine și minerale care îmbină în mod echilibrat toți nutrienții necesari pentru susținerea capacității de efort fizic și intelectual a organismului.

Un  singur comprimat filmat pe zi de SunVita Gold este suficient pentru:

  • a crește imunitatea organismului și a preveni îmbolnăvirea
  • a menține o stare de sănătate bună
  • a regenera resursele de energie
  • a reduce oboseala și extenuarea
  • a asigura funcționarea optimă a organismului