Sun World Newsletter

Scientific Studies

CARENȚA DE VITAMINE ȘI MINERALE

CARENȚA DE VITAMINE ȘI MINERALE

06.05.2016

Vitaminele sunt elemente indispensabile metabolismului și sistemului imunitar.

Simptomele carenţelor vitaminice se manifestă prin oboseală, confuzie, ritm cardiac accelerat, insomnie şi probleme gastrointestinale severe.

Conținutul de vitamine și minerale din fructe și legume a scăzut dramatic în ultimii ani, iar tendința de scădere este în continuare alarmantă.

Suplimentele alimentare reprezintă soluția de completare a dietei normale, iar atunci este bine să le căutăm pe cele obţinute din surse naturale.

Vitaminele nu îngrașă și nu cresc pofta de mâncare, ci ajută organismul să își recapete vitalitatea pentru a susține activități complexe care necesită nutrienți.

Gama Sun Health Efervescente reprezintă sursa completă de vitamine și minerale.

Comprimatele din gama Sun Health Efervescente măresc absorbția ingredientelor active, în comparație cu formulele convenționale, obținându-se astfel un efect rapid.

Fiecare formă din gama Sun Health Efervescente poate fi administrată tuturor grupelor de pacienți, inclusiv celor cu nevoi speciale, deoarece toate produsele din gamă  sunt:

  • Fără Zahăr
  • Fără Lactoză
  • Fără Gluten

 

Un comprimat efervescent pe zi din gama Sun Health Efervescente asigură necesarul zilnic de vitamine și minerale esențiale, pentru o viață plină de efervescență.