Sun World Newsletter

Scientific Studies

Copacul sacru sau Azadirachta Indica

Copacul sacru sau Azadirachta Indica

09.11.2016

Neemul, pe numele sau stiintific Azadirachta Indica, descris drept „Copacul sacru” sau „Farmacia Naturii”, este folosit in medicina ayurvedica de cateva mii de ani.

Datorita proprietatilor sale antibacteriene si de curatare, extractul de Neem este folosit pe scara larga pentru infrumusetarea pielii si a tenului.

Tratamentele cu neem se bazeaza atat pe fructele copacului, radacini, scoarta dar, mai ales, pe frunzele de neem. Cel mai adesea acestea sunt folosite pentru extragerea uleiului de neem sau sunt transformate in pulbere.

Neem este cel mai bun prieten al pielii noastre, combatand eficient orice tip de mancarime, alergie, eruptie, infectie cutanata, cosuri. Cel mai important aspect este ca pudra de Neem s-a dovedit in studii clinice ca e la fel de eficace ca si cortizonul dar fara efectele adverse ale acestuia din urma.

Neem este ideal pentru pielea predispusa la acnee deoarece acesta poate ajuta la stoparea iritatiei si inflamatiei, Neem-ul  contine un compus asemanator  aspirinei care ajuta in bolile acneice prin efectul antiinflamator si reducerea rosetii.

Gratie proprietatilor antiseptice si curative Neem-ul  este considerat  detoxifiantul si purifiantul sanguin cel mai puternic si renumit pentru eliminarea toxinelor in caz de maladii inflamatorii ale tesutului cutanat si mucoaselor. Gratie acestor proprietati, pudra de neem este foarte utilizata in caz de probleme ale pielii, ten acneic si gras.

In concluzie Neem-ul ofera o protectie eficienta a pielii, pastrandu-i elasticitatea si fermitatea; Reduce riscul de aparitie a inflamatiilor la nivelul acesteia si detoxifica organismul.

Toate aceste beneficii le puteti gasii in Acneaid capsule

 

 

acneaid capsule

Compozitie:

Extract din frunze de Azardirachta indica – 75 mg

Extract din scoarță de Azardirachta indica – 75 mg

Extract din părți aeriene de Rubia cordifolia – 75 mg

Extract din rădăcini de Curcuma longa – 75 mg

Extract din fructe de Terminalia chebula – 75 mg

Extract de Acacia catechu – 50 mgacnee – (raman 50mg)

Beneficii:

Contribuie la constricția porilor

Contribuie la refacerea integrității țesuturilor lezate