Sun World Newsletter

Scientific Studies

De ce sa vorbim despre imunitatea copiilor în luna iulie?

De ce sa vorbim despre imunitatea copiilor în luna iulie?

20.07.2016

Este normal ca atunci când discutam despre imunitatea celor mici, sa avem în minte cu precădere, virozele respiratorii. Este de asemenea adevărat că aceste afecțiuni și grija pentru ele apar abia în sezonul rece, sau cel mai devreme în perioada de vară – toamnă, atunci când avem de-a face cu variații de temperatură sau cu reintrarea în colectivitate.

Sistemul imunitar este alcătuit din totalitatea celulelor, moleculelor şi mecanismelor implicate în procesul de apărare şi păstrare a integrităţii organismului. Aşadar acesta are rol de recunoaştere, de a ataca şi distruge, precum şi de a memora fiecare tip de agent patogen care intră în organism.

Cu un sistem imunitar puternic, îi putem feri pe aceştia de neplăcerile sezonului rece atunci când,  scăderea temperaturilor determină infecţii respiratorii repetate.

Pentru acest lucru, este însă nevoie de începerea schemei de tratament încă din luna august.

 

Soluția?… Imunice Forte

Este un sirop imunomodulator, 100% natural, special creat pentru creşterea imunităţii copiilor.

Plantele din compoziţia siropului au conținut bogat de vitamina C, și un puternic efect antioxidant. Desemenea IMUNICE FORTE conţine plante cu acţiune antiseptică și antiinflamatoare, cu principii active care măresc rezistenţa la infecţii. IMUNICE FORTE are un efect dovedit în creşterea răspunsului imun prin activarea mecanismelor specifice și nespecifice de apărare ale organismului.