Sun World Newsletter

Scientific Studies

Fă-ți plinul cu vitamine

Fă-ți plinul cu vitamine

20.02.2017

Trecerea de la sezonul rece la cel cald îți poate aduce multe neplăceri, iar alimentația săracă în legume și fructe proaspete reprezintă un factor ce poate contribui la slăbirea sistemului imunitar.

De exemplu, ați auzit despre consumul de morcovi că este benefic pentru ochi. Este adevărat! Morcovii conțin o substanță numită caroten, din care corpul nostru extrage vitamina A, care ajută la prevenirea problemelor de ochi. O altă vitamină, vitamina K, ajută la coagularea sângelui (tăieturi și zgârieturi, astfel putem opri sângerarea rapid). Veți găsi vitamina K în legumele cu frunze verzi, broccoli, etc. Și pentru a avea oase puternice, avem nevoie să mâncăm alimente bogate în calciu, cum ar fi lapte, iaurt și legume cu frunze verzi, care sunt bogate în calciu mineral.

Pentru a face față presiunilor zilnice și activităților care ne “mănâncă” tot timpul, inclusiv din cel alocat alimentației sănătoase, Sun Wave Pharma a găsit soluția complexă de suplimentare cu cele mai importante minerale și vitamine, SunVita Gold, pentru menținerea stării de bine a organismului și totodată sursă naturală de energie și vitalitate de care organismul are nevoie pe toată durata unei zile.

 SunVita Gold, Doza ta zilnică de energie și vitalitate!