Sun World Newsletter

Scientific Studies

FluEnd

FluEnd

31.08.2016

Consumul exagerat de medicamente în gripă și răceală, fără a consulta medicul sau farmacistul, nu este deloc recomandat, deoarece efectele neplăcute pot depași uneori rezultatele terapeutice dorite.

De cele mai multe ori, tratamentul răcelii este simptomatic, adresându-se manifestărilor bolii, fără a avea efect asupra cauzei, respectiv eliminarea virusurilor. Pe lângă tratamentul simptomatic, este de recomandat ca organismul să fie ajutat să lupte cu virusurile.

FluEnd este conceput, pentru a veni în întâmpinarea persoanelor care prezintă semne de răceală.

Având la bază principii active naturale standardizate, FluEnd contribuie la funcţionarea normală a sistemului imunitar şi a aparatului respirator.

FluEnd capsule este o combinație unică de principii active naturale.

Prin ingredientele conținute, FluEnd capsule contribuie la funcționarea normală a mecanismelor de apărare naturale ale organismului, îndeosebi la nivelul sistemului respirator.

FluEnd capsule asigură suport pentru creșterea imunității, ajută la menținerea sănătății aparatului respirator și de asemenea ajută la instalarea unui somn odihnitor, datorită capsulei de noapte, care conține valeriană.

Recomandăm FluEnd capsule pentru funcționarea normală a sistemului imunitar și a aparatului respirator.