Sun World Newsletter

Scientific Studies

Frumuseţea este în tine!

Frumuseţea este în tine!

30.05.2017

Frumuseţea este în tine!

Frumuseţea naturală vine din interior, orice femeie își dorește o piele care să reziste trecerii timpului și efectelor îmbătrânirii, un păr bogat și sănătos sau unghii sănătoase și care să nu se exfolieze.

Vara, pielea, părul şi unghiile pot avea de suferit de pe urma efectelor nocive ale radiaţiilor solare. O piele radiantă, o piele frumoasă, nu se obţine doar cu crema potrivită, ci şi cu o dietă care să întărească rezultatele. În acest sens, dieta şi ritualul de îngrijire reprezintă două aspecte deosebit de importante.

Organismul are nevoie în permanenţă de vitamine, astfel încât regenerarea tenului dar şi a părului şi unghiilor şi protejarea lor să fie susţinută din interior. Ridurile, tenul acneic, inflamaţia, toate sunt semne ale unei stări de sănătate deficitare, cauzate adesea de un regim alimentar insuficient în vitamine şi nutrienţi.

Complexul de vitamine, minerale şi plante din Revisan H&N stimulează procesul de regenerare a părului, întărește unghiile și te ajută să menții un aspect sănătos și tânăr al pielii.