Sun World Newsletter

Scientific Studies

Iarna, sezonul fericirii !!!

Iarna, sezonul fericirii !!!

04.12.2014

Având grijă de noi şi de cei apropiaţi putem să fim cu un pas mai aproape de sănătate şi fericire. Ce spuneţi, decidem să fim mai atenţi cu noi?

În sezonul rece, fiecăruia dintre noi i-ar prinde bine un ritual de îngrijire al pielii pe care ar trebui să-l respectăm cu sfinţenie, dacă punem preţ pe sănătatea proprie.

Din păcate un număr foarte mare de persoane se confruntă iarna cu o problemă foarte serioasă –deshidratarea şi iritarea pielii.

În această perioadă, zonele corpului care sunt expuse cel mai mult la frig sunt mâinile şi faţa. Mâinile devin aspre, pielea devine uscată, se înroşeşte şi în cele mai grave cazuri, poate chiar crăpa. Mai mult, pot apărea mâncărimi, usturimi şi senzaţia de piele care strânge. Suferinţa tenului duce la accentuarea ridurilor şi la o stare accentuată de disconfort.

Înainte de a ieşi din casă recomandăm aplicarea cremei hidratante de faţă Sun Renaissance care va menţine umiditatea pielii expuse la frig şi la vânt, şi o va proteja de factorii agresori din mediul înconjurător.  

Pentru o îngrijire completă  Sun Wave Pharma îţi pune la dispoziţie o gamă variată de îngrijire a tenului – gama Sun Rennaisance ce acoperă nevoile tuturor femeilor ce îndrăznesc să trăiască frumos.