Sun World Newsletter

Scientific Studies

Importanța alegerilor simple!

Importanța alegerilor simple!

16.09.2016

Adesea, atunci când vine vorba despre opțiunile ce pot controla sănătatea copiilor noștri, uităm că natura ne orientează de fiecare dată către soluția corectă.

Deși afecțiunile sugarilor sunt frecvent o cauză de îngrijorare, există situații în care soluția poate fi foarte simplă dacă recurgem la opțiuni naturale. În această situație se încadrează și bronșiolita.  Aceasta este o infecție virală ce cauzează probleme serioase, deoarece căile respiratorii înguste – bronhiolele, se inflamează.

Bronșiolita apare cu precădere la sugarii între trei și șase luni, și este cauza a peste 80% dintre internări.

Soluțiile saline hipertonice, au o eficiență ridicată în aceste cazuri, deoarece sarea este o substanţă bactericidă, care nu permite dezvoltarea culturilor microbiene, acţionând ca un dezinfectant şi în acelaşi timp are capacitatea (în anumite condiţii de temperatură şi umiditate) de a fi folosită în aerosoli.

Medicii pneumologi recomandă cura cu aerosoli salini ca o metodă de întreţinere a stării de sănătate dar și ca adjuvant al tratamentului.

Deoarece salinele sunt adesea greu accesibile, putem beneficia de eficiența salinoterapiei și acasă.

 

respisun

RESPISUN – soluţie salină hipertonică 3%

Cu o concentrație ce nu se regăsește în nici un alt produs, Respisun are la bază numeroase studii ce au demonstrat că aerosolii obţinuţi prin nebulizarea unei soluţii saline hipertonice 3% sunt eficienţi în ameliorarea simptomatologiei bronşiolitelor şi în grăbirea evoluţiei spre vindecare a bolii.

RESPIRĂ LIBER CU RESPISUN!

Se utilizează prin nebulizare pentru ameliorarea simptomatologiei în: bronşiolite cu virus respirator sincițial sau alte infecţii respiratorii virale; fibroza chistică (mucoviscidoza); sinuzite sau alte afecţiuni din sfera ORL.

Utilizare pentru igienă nazală, sub formă de picături nazale.