Sun World Newsletter

Scientific Studies

Imunitatea micuţilor tăi este foarte importantă atunci când avem de-a face cu variațiile de temperatură

Imunitatea micuţilor tăi este foarte importantă atunci când avem de-a face cu variațiile de temperatură

16.03.2015

Sistemul imunitar este cel care are rolul de a recunoaşte, de a ataca şi distruge, precum şi de a memora fiecare tip de agent patogen care intră în organism.

Despre imunitate este important de ştiut că aceasta se clasifică în: imunitate înnăscută şi imunitate dobândită. Atunci când vorbim despre imunitatea înnăscută ne referim la cea moştenită, ce nu mai poate fi schimbată pe parcursul vieţii. În cazul imunităţii dobândite, vorbim de imunitatea influenţată de factorii externi precum, vaccinul, dietele, factorii din mediul înconjurător. Imunitatea înnăscută se împarte în: imunitate specifică şi imunitate nespecifică.

Febră, amigdalele inflamate, tuse, durere în gât și nas congestionat sunt pentru mulți dintre părinți, simptome cu care se confruntă anual odata cuvenirea primaverii. Din păcate, de cele mai multe ori soluţia la care se recurge este tratamentul cu antibiotice. Pe lângă binecunoscutele efecte secundare, tratamentele antibiotice repetate au ca rezultat și instalarea unui grad de deprimare a sistemului imunitar. Frecvenţa episoadelor, precum şi intensitatea așa ziselor “răceli” ne pot indica dacă este vorba sau nu de un sistem imunitar deficitar.

Natura ne oferă întodeauna soluţii pentru a putea acţiona preventiv, iar Sun Wave Pharma face ca acest lucru să fie simplu, eficient şi sigur.

Imunice Forte

Imunice Forte – Este un sirop imunomodulator, 100% natural, special creat pentru creşterea imunităţii copiilor ce contine 7 substante active naturale cu rol dovedit stiintific in potentarea imunităţii la copii: Emblica officinalis, Azadirachta indica, Tinospora cordifolia, Ocimum Sanctus, Curcuma longa.

Imunice Forte: 

  • Cel mai mare conținut de vitamina C naturală (de 20 de ori mai mare decât o portocală) mai bine asimilat decât alte forme de vitamina C
  • Cu aromă de mentă proaspătă şi miere

De ce Imunice Forte?

Peste 60 de studii susțin utilizarea sa

Imunice Sirop conține o combinație puternică de 7 substante active naturale folosite ca remediu în Asia pentru mai mult de 5000 de ani. Imunice aduce natura în sprijinul dumneavoastră, natura validata de știința modernă! Produsul nu interfera cu medicamente prescrise frecvent și poate fi folosit de întreaga familie.

Formulă perfectă pentru întreaga familie 

Siguranţa şi tolerabilitatea Siropului Imunice au fost dovedite începând cu vârsta de 6 luni.