Sun World Newsletter

Scientific Studies

Inapetenţa

Inapetenţa

17.07.2014

Prima intenţie cu privire la tratamentul inapetenţei este administrarea de vitamine şi minerale. Aceste tratamente sunt bineînţeles justificate şi au eficientă în majoritatea cauzelor. Se recomandă în special în sezonul rece, atunci când aportul vitaminic din alimentaţie este destul de scăzut.

Bineînţeles că asimilarea vitaminelor şi mineralelor din alimentaţie este esenţială şi  constituie cea mai optimă soluţie, însă deşi sezonul cald ne oferă o varietate de fructe şi legume, problemă majoră pentru mămici o constituie bineînţeles, refuzul copiilor, lipsa poftei de mâncare. Şi cu toţii putem recunoaşte că temperaturile ridicate din zilele de caniculă ne fac să fim mai mofturoşi, cu atât mai mult pe copii.

Sun Wave Pharma vă propune o soluţie naturală şi eficientă pentru a combate inapetenţa celor mici prin produsul Apperin.

Acesta conţine doar extracte de plante precum Eclipta alba, Embelia ribes, Picrorhiza kurroa, Zingiber officinalis, Piper nigrum care acţionează sinergic atât în activitatea anticolestatica, de combatere a stresului oxidativ cat şi cu puternic rol în creşterea apetitului la copii.

Ne putem orienta astfel spre o alimentaţie echilibrată care să ne aducă aportul necesar de nutrienţi şi care să încurajeze mamele în lupta lor împotriva inapetenţei copiilor!