Sun World Newsletter

Scientific Studies

Începe o viață nouă cu Astha 15 capsule

Începe o viață nouă cu Astha 15 capsule

24.03.2016

Astmul bronșic este o boală inflamatorie cronică, ce afectează căile respiratorii și se manifestă printr-o reactivitate exagerată la nivelul bronșiilor. Acesta conduce la episoade recurente de wheezing (șuierătură respiratorie acută, perceptibilă la inspirație și expirație), dispnee (greutate în respirație) și senzație de tuse, în special noaptea și dimineața devreme.

În ultimii ani, astmul afectează persoane din toate categoriile de vârstă și toate categoriile sociale, devenind o afecțiune foarte răspândită la nivel global; în România, numărul declarat al bolnavilor de astm, este de aproximativ 300.000 de persoane.

Factorii care determină apariția astmului sunt: alergiile, fumatul, infecții respiratorii netratate corespunzător, substanțele nocive din mediul înconjurător, factorii genetici, obezitatea, schimbările meteo, stările emoționale tensionate.

Semnele și simptomele comune ale astmului variază de la atacuri de tuse și episoade agresive de wheezing, până la dureri în zona toracică, dificultate în respirație și probleme în somn, cauzate de respirația greoaie și sacadată.

Din păcate, astmul nu poate fi tratat, ci doar ținut sub control sau ameliorat.

Produsul ideal pentru astmatici urmărește să:

  • Prevină îngustarea diametrului bronșiilor,
  • Reducă inflamația.

Sun Wave Pharma, Compania Numărul 1 în domeniul Medicinei Alternative din România, vine în ajutorul pacienților astmatici cu Astha 15 capsule – un produs inovator și foarte eficient în prevenirea escaladării la o treaptă superioară de tratament anti-astmatic, prin acțiunea sa anti-inflamatorie și efectul bronhodilatator.

Astha 15 capsule are în compoziție 15 extracte standardizate din plante, care asociate tratamentului clasic anti-astmatic, ajută pacienții să se mențină pe o perioadă cât mai lungă la cel mai scăzut nivel de terapie. Astfel,  pe lângă medicația de salvare, tratamentul cronic se poate menține cu un singur medicament, sau cu cât mai puține medicamente. Astha 15 capsule reduce riscul de apariție a evenimentelor adverse și implicit oferă o aderență cât mai mare la tratament.