Sun World Newsletter

Scientific Studies

Învinge tusea reziduală cu Astha!

Învinge tusea reziduală cu Astha!

12.04.2016

Deși perioada în care copii sunt mai expuși la infecțiile respiratorii se apropie de final, tusea reziduală rămâne, încă, o problemă.

Deși tusea este definită ca fiind un proces de aparare a organismului, un act reflex care este declanșat de stimularea unor receptori de iritație localizați pe întreg tractul respirator (începând din faringe și până la nivelul bronhiolelor terminale) aceasta este un motiv de îngrijorare și justifică adesea prezența frecventă, la medic.

Atunci când se face referire la ”tusea reziduală” la copii, este vorba despre acea tuse care persistă după episoadele de infecții respiratorii și a cărei durată poate fi chiar și de peste o lună. Un alt element important în diagnosticarea tusei reziduale, este acela că prezintă aceleși caracteristici pe întreaga perioadă.

Astha15, are în compoziția sa 15 extracte naturale din plante care au efecte deosebite in calmarea tusei reziduale, cu un mecanism de acţiune complex având: efect antiinflamator, specific tractului respirator – reduce inflamaţia şi edemul căilor respiratorii, scade producţia de mucus, ameliorează simptomele din orice inflamaţie respiratorie.

Comparativ cu medicația de sinteză, poate fi administrat pe o durată îndelungată, fară reacții adverse.

Astha-15 flacon cu 200ml sirop