Sun World Newsletter

Scientific Studies

25.04.2017

Magneziul este un element esențial, care asigură buna funcționare a organismului nostru.

Magneziul ajută la metabolismul carbohidraților, mentine ritmul normal cardiac, combate stresul. Tesuturile muscular, osos, nervos necesită Magneziu pentru o funcționare.

Condițiile de mai jos favorizează carența de Magneziu:

  1. Administrarea de anumite medicamente: diuretice, contraceptive, estrogeni, medicamente pentru boli de inimă, astm sau cancer, mai multe luni consecutiv.
  2. Excesul de cafea sau alte produse conținând cofeină.
  3. Consumul regulat de băuturi carbogazoase.
  4. Consumul constant crescut de alcool.
  5. Administrarea de suplimente de calciu, fără indicația medicului.

 

În prezent, este din ce în ce mai greu să asigurăm cantitatea necesară de Magneziu doar prin alimentație, mai ales că multe dintre alimente sunt rezultatul unei procesări rafinate sau prin utilizarea chimicalelor în agricultură.

Simptome de hipomagneziemie sunt: migrenele, nervozitatea, meteorosensibilitatea, senzația de oboseală permanentă, insomnia și durerile cronice de cap, spate sau articulații. tulburări de ritm cardiac, tulburări de transit intestinal, crampe și spasme, amețeli,  atacuri de panică, anxietate și agitație.

Magnosun conține 520 mg magneziu elemental, asigurând o biodisponibilitate optimă și o complianță crescută, necesitând administrarea unei singure capsule zilnic

Cu Magnosun vă mențineți sănătatea și starea de bine.

Mod de utilizare: 1 capsulă pe zi.

Țara de origine: Israel