Sun World Newsletter

Scientific Studies

O igienă curată a aparatului respirator, o eficientă dezvoltare a bebeluşului

O igienă curată a aparatului respirator, o eficientă dezvoltare a bebeluşului

05.02.2014

Organul prin care trece aerul inspirat este NASUL, care are un rol foarte important în pregătirea aerului ce trebuie să ajungă în plămâni încălzit, uşor umezit şi lipsit de impurităţi, indiferent de faptul că în atmosfera aerul poate să fie foarte rece sau foarte cald, uscat sau foarte umed, plin de impurităţi sau microbe. Nasul joacă şi rol de filtru eficace; perii dispuşi la intrarea nărilor, firisoarele fine de pe suprafaţă mucoasei precum şi mucusul secretat reţin particulele de praf şi microbii, purificând aerul inspirat.

Pentru o bună DEZVOLTARE cât mai NATURALĂ sugarii, bebeluşii, copii la vârste fragede, trebuie să respire întodeauna corect şi eficient. Liniştea şi sănătatea lor, depinde prin urmare de IGIENĂ CORECTĂ a cailor respiratorii, mai precis de curăţarea corectă şi eficientă a nasului Situaţiile de răceli – congestia nazală, lăpticul pe care l-a regurgitat bebeluşul , mucisori umezi pot fi simple cazuri care duc la un năsuc înfundat, disconfort şi  pot duce chiar la situaţii destul de grave; câteodată fiind necesară şi asistenţă medicală. În situaţiile acestea părinţii trebuie să se asigure că nasul este curat deoarece micuţii nu pot suflă nasul şi nu pot da semne de o respiraţie anormală.

De aceea Divizia Pharmacy vine cu un dispozitiv UNIC, uşor de utilizat şi silenţios, o alternativă facilă şi rapidă pentru a curată nasul copilului, testat clinic pentru a oferi siguranţă pentru nou-născuţi, totodată prietenos cu copii care de obicei se sperie de zgomote produse de diferite dispozitive.

 

Datorită acestui produs SUN MEDICAL ASPIRATOR NAZAL performant, aspiraţia mucositatilor copiilor se va face mult mai blând limpezind rapid nasul înfundat al copilului .

Este uşor de curăţat şi utilizat datorită vârfurilor de silicon.

NU lasa ca fericirea şi liniştea copilului tău să fie umbrită de o respiraţie greoaie, poluare fonică, şi asigură-i din timp tot confortul de care are nevoie.