Sun World Newsletter

Scientific Studies

22.05.2017

OMEGAVERT PLUS.

 

Acizii grași reprezintă o sursă de energie, care poate fi obținută prin alimentație, dar și prin suplimentele alimentare. Acizii grași aparțin grupei grăsimilor simple saturate (care la frig, se găsesc în stare solidă, dar la căldură, devin lichide), dar și grupei grăsimilor simple nesaturate (care sunt lichide, indiferent de temperatură). Acizii grași esențiali sunt grăsimi nesaturate.

Acizii grași Omega 3, mai precis EPA și DHA, se întâlnesc în peștele gras (hering, ton, somon, macrou), în uleiul de pește și în suplimentele alimentare, unde doza este controlată.

În cazul în care există un nivel scăzut în organism de acizi grași Omega 3, putem vorbi despre un risc de apariție a cheagurilor de sânge, care stau la baza multor boli cardiace, cerebrale și nu numai.

EPA și DHA au rol în stabilizarea colesterolului, impiedică depunerile pe pereții arteriali, fiind esențiali pentru sănătatea inimii.

Conținând o doză optimă de EPA și DHA, ulei de rodie și ulei de usturoi, cu rol adițional în menținerea tensiunii arteriale, Omegavert Plus asigură aportul zilnic necesar de elemente benefice pentru normalizarea profilului lipidic.

Cu Omegavert Plus 1-2cp/zi, vă mențineți sănătatea, contribuind la prevenția problemelor cauzate de un nivel ridicat de “grasimi” în sânge.