Sun World Newsletter

Scientific Studies

Peelingul- o etapă importantă în îngrijirea tenului

Peelingul- o etapă importantă în îngrijirea tenului

29.04.2014

Este de preferat ca acesta să fie natural,  folosit cel mult o dată pe săptămână, şi nu chimic.

Peelingul îmbunătăţeşte textura pielii, reduce porii şi ridurile fine, estompează petele şi stimulează producerea de collagen, eliminând celulele moarte  de pe suprafaţă tenului. Există mai multe „instrumente” naturale de îndepărtare a celulelor moarte ale pielii: ingredientele cu acţiune scrub, care îndepărtează mecanic celulele (sâmburii măcinaţi de măsline, migdale, tărâţele de grâu, zahărul nerafinat ) şi  acizii din fructe (lămâie, portocală, alte citrice).

Pentru un peeling ceva mai profund este de preferat folosirea unui produs, cumpărat sau făcut acasă, care să combine aceste 2 tipuri de ingrediente. Pentru peelingul unui ten sensibil sau uscat trebuie să evităm acizii din fructe şi să folosim combinaţie de ingrediente gen samburi măcinaţi sau tărâţe de grâu cu altele hidratante (avocado, miere, unt de sheâ) .

Noi “Pharmacy Division “aducem un produs revoluţionar pentru îndeplinirea acestei etape importante în îngrijirea tenului, şi anume Exfoliantul Sun Renaissance.

Produs unic de exfoliere, ce îndepărtează voalul plictisitor care ascunde delicateţea unei frumuserti naturale, printr-o textura mătăsoasă.

Combinaţia de coajă de nuci împreună cu complexul de uleiuri aromatice netezeşte suprafaţă pielii şi restabileşte luminozitatea naturală a pielii, asigura o exfoliere blanda şi sigură, cu efecte vizibile imediate. Principiul de acţiune se bazează pe acţiunea uleiurilor  de a calmă şi energiza pielea şi de a distruge celulele moarte de la suprafaţă pielii, prin degradarea proteinelor şi lipidelor datorită coajei de nuca.

Se recomandă şi pentru dosul palmelor sau spate.