Sun World Newsletter

Scientific Studies

28.04.2017

Primavara si durerile articulare

Primăvara şi durerile articulare.

 

Primăvara, anotimpul mult aşteptat nu aduce doar un alt tonus, pentru unele persoane primăvara înseamnă şi probleme de sănătate. Durerile articulare sunt unele dintre cele mai frecvente efecte ale variaţiei presiunii atmosferice care însoţeşte, de cele mai multe ori, anotimpul călduros.

Este important să ştim că doar reducerea durerilor sau disconfortului articular nu este suficientă.

Pe termen lung articulaţiile au nevoie de o nutriţie corespunzătoare pentru a-şi menţine elasticitatea şi flexibilitatea. Colagenul hidrolizat ajuta la protecţia şi refacerea articulaţiilor şi împiedica reapariţia disconfortului articular.

Sun Wave Pharma vă oferă o soluţie pentru a vă bucura de primăvară fără dureri articulare: Muvon, un supliment natural ce conţine colagen hidrolizat, menține sănătatea cartilajelor şi îmbunătăţeşte      flexibilității articulațiilor. Muvon conferă o nutriţie corespunzătoare tuturor articulaţiilor din organism.

Aportul de vitamina C contribuie la formarea de colagen pentru funcționarea normală a ligamentelor,   sistemului osos și a vaselor de sânge. Protejează celulele împotriva stresului oxidativ şi ajuta la  funcționarea normală a sistemului imunitar.