Sun World Newsletter

Scientific Studies

Primele luni dintr-o nouă viaţă

Primele luni dintr-o nouă viaţă

01.09.2014

Însă atunci când alăptarea nu mai reprezintă o opţiune, formule de lapte praf, atent alese împreună cu specialistul, vor deveni în mod obligatoriu soluţia pentru hrănirea bebeluşului. În acest moment vom lua şi o decizie importantă: cum şi cu ce ne hrănim copilul? 

Sun Wave Pharma lansează gama Sun Wave Child care conţine un biberon cu sistem inovator, sigur, igienic şi confortabil de hrănire pentru bebeluşi şi preferat de părinţi.

Sistemul permite ventilarea în tot volumul biberonului asigurând un flux liber al lichidului, fără posibilitatea formării de vacuum. Astfel trecerea aerului prin biberon nu se face prin volumul de lichid. Biberonul are un sistem unic anti-colici, cu triplă ventilaţie, care îmbunătăţeşte suptul, permiţând un flux echilibrat de lichid, cu un efort minim de aspiraţie.

După vârsta de 6 luni, sugarii experimentează diversificarea alimentaţiei. Pentru început, alimentele semi-solide vor completa dieta cu lapte de până atunci. Treptat, în jurul vârstei de 9 luni se introduc şi alimente solide. Odată cu începerea diversificării alimentaţiei, apare necesitatea procurării de recipiente adecvate fiecărui tip de hrană. 

Prin urmare, Specialistul Sun Wave Child vine în ajutor cu : castroane de diferite mărimi, căni de antrenament, linguriţe, jucării pentru dentiţie, perii pentru curăţarea alimentelor, sterilizator pentru cuptorul cu microunde, sterilizator cu aburi, încălzitor, pompă de sân, toate fiind adaptate şi celor mai exigenţe cerinţe ale bebeluşilor şi părinţilor, inovatoare prin cercetare şi fabricate din materiale sigure şi de cea mai bună calitate – nu conţin BPA.