Sun World Newsletter

Scientific Studies

SEJUR LA MARE

SEJUR LA MARE

23.06.2014

De cele mai multe ori, acestea nu prezintă nici un risc pentru sănătate, însă cu siguranţă o coloraţie neuniformă nu este tocmai ce ne dorim, mai ales pe timp de vară.

Petele solare, sub toate formele, apar, aşa cum le spune şi numele, în urma expunerii la soare fără protecţie. Din aceste motive, protecţia solară nu e doar importantă, ci esenţială pentru sezonul estival.

Acestea sunt, de fapt, leziuni pigmentare, pricinuite de o acumulare de melanină pe anumite zone, acolo unde pielea a fost iritată sub influenţa razelor UV. Melanina este pigmentul care dă culoare pielii şi care ne protejează de arsurile solare.

Pentru prevenirea apariţiei petelor solare se recomandă utlizarea frecventă a cremelor cu protecţie UVA şi UVB şi expunerea la soare cu moderaţie.

Vara aceasta Pharmacy Division îţi oferă toată protecţia de care ai nevoie prin gama de prodsuse cosmetice , naturale şi sigure, de la factor de protecţie SPF 40 şi crema tonică de călcâie până la creme de hidratare şi îngrijire a tenului : extractul de Aloe (reface epiteliul), extractul de rădăcini de lemn dulce (antiimflamator), alantoină (calmant), unt de Karite (emolient).

Cert este că textura mătăsoasă a cremei de protectie face pielea  ca de bebeluş, o piele perfect sănătoasă care la rândul ei este un înveliş al unui corp perfect sănătos.

Recomandare:

  •  Crema solară se aplică generos pe corp îaninte să părăsiţi casa sau camera de hotel, iar dacă staţi pe plajă, se repetă acţiunea din 2 în 2 ore.