Sun World Newsletter

Scientific Studies

sinuzita – o infectie dureroasa

sinuzita – o infectie dureroasa

19.09.2016

Sinuzita este inflamația acută sau cronică a mucoasei care căptușește sinusurile și fosele nazale. Când mucoasa din interiorul foselor nazale și al sinusurilor se inflamează, apare înfundarea nasului. Atunci secrețiile se acumulează, stagnează în sinusuri, favorizând astfel dezvoltarea microbilor și apariția infecțiilor sinusale.

Sinuzita trebuie tratată cu seriozitate, atât de pacient cât și de medic, deoarece neglijența sau automedicația pot duce la complicații ce pot fi rezolvate doar prin manevre invazive precum puncția – pentru a drena sinusul afectat.

Dacă tratamentul sinuzitei acute este incomplet, suferința sinusală se cronicizează. Simptomele sinuzitei cronice sunt mai puțin zgomotoase și sunt reprezentate de: dureri difuze de cap, înfundarea nasului, secreții purulente, care se scurg din nas în gât, pentru că nu se pot sufla, tuse cronică, respirație urât-mirositoare.

Tratamentul sinuzitei cronice este compus din antibiotic (conform antibiogramei), asociat cu medicamente antiinflamatoare sau aerosoli.

Medicina alternativă aduce dovezi științifice, ce demonstrează faptul că putem ține sub control manifestările acestei afecțiuni cronice și putem preveni apariția complicațiilor.

Sun Wave Pharma vă recomandă produsul ideal pentru îngrijirea sinusurilor – Sinosun. Acest produs are în compoziție N-acetilcisteină – cu acțiune secretolitică, bromelaină – ce ajută la fluidificarea și eliminarea secrețiilor bronșice, zinc – ce ajută la întărirea sistemul imunitar. Pe lângă aceste trei componente, plantele din compoziția sa ajută la menținerea sănătății membranelor mucoaselor de la nivelul sistemului respirator și la funcționarea normală a sistemului respirator. Sinosun este conceput special pentru a ajuta la menținerea sănătății mucoasei sinusurilor, implicit la ameliorarea sinuzitelor.