Sun World Newsletter

Scientific Studies

Strănuţi, îţi curge nasul, îţi lăcrimează ochii?

Strănuţi, îţi curge nasul, îţi lăcrimează ochii?

16.03.2015

Majoritatea alergiilor se dezvoltă în copilărie însă este posibil ca acestea să se instaleze şi mai târziu în viaţă, prin expunerea la anumiţi factori de mediu care declanşează reacţii exagerate ale sistemului imunitar.

Printre cei mai frecvenţi factori alergeni specifici primăverii se numără:

  • copacii, iarba şi polenul;
  • sporii mucegaiului;
  • acarienii;
  • părul de câine, pisica sau rozătoare;

Alergia este reacţia exagerată a organismului la contactul cu anumite substanţe, numite alergeni, pe care nu le tolerează. Pentru a elimina alergenii organismul declanşează mecanismele de apărare: secreţie nazală sau nas înfundat, strănut, dispariţia mirosului, lăcrimare, mâncărimi, congestia feţei, dureri de cap. Alergia poate apărea la orice vârstă dar e mai frecventa în copilărie şi în adolescenţă. Are şi un caracter sezonier, apărând mai ales primăvara.

Cum putem combate toate aceste simptome?

Există numeroase remedii naturale care pot reduce frecvenţa acestor episoade, printre acestea numărându-se şi extractul de Albizzia lebbeck – un remediu ayurvedic tradiţional pentru tratarea astmului şi a alergiilor, iar cercetările ştiinţifice i-au confirmat acţiunea antialergică.

Albizzia s-a dovedit eficientă în inhibarea anumitor procese imune care declasează sau contribuie la apariţia simptomelor alergice. Studiile clinice atestă că albizzia stabilizează mastocitele, celulele responsabile pentru cea mare parte a histaminei eliberate în cursul reacţiilor alergice. Histamina este importantă pentru că ea se află la baza unor simptome alergice, cum ar fi edemele, pruritul, inflamarea gâtului şi astmul.

Antialergic natural care nu provoacă somnolenţă!

Hisvert este o formulă complexă ce contribuie la reducerea semnificativă a frecvenţei strănutului, a frecvenţei pruritului nazal şi ocular, a intensităţii lacrimaţiei şi a congestiei nazale în alergii.

 

Compoziţie:

  • Extract de Albizia lebbeck
  • Pudra de Albizia lebbeck
  • Extract de Curcuma Longa

 

Mod de utilizare:

  • 2 capsule pe zi timp de 2 săptămâni