Sun World Newsletter

Scientific Studies

Sun Lyte – Rehidratarea poate fi o recompensă!

Sun Lyte – Rehidratarea poate fi o recompensă!

13.06.2016

Un lucru cert este faptul că micuţii dumneavoastră sunt, chiar înainte de a începe, entuziasmaţi de venirea verii. Asta ne aduce cu siguranţă zâmbetul pe buze şi ne poziţionează pe toţi cu gândul la vacanţe, la timpul (lor) liber la entuziasmul cu care nestăviliţi ne jucam afară de dimineaţa până seara şi noi, copii fiind.

Bineînţeles că există peste tot semnale de alarmă cu privire la riscurile la care se expun copii, cauzate de temperaturile ridicate şi de activităţile specifice sezonului. Cu toate acestea, cabinetele medicale sunt constant aglomerate de pacienţii ce suferă de afecţiuni ale sezonului, iar dintre acestea, cel mai des întâlnite sunt: toxiinfecţiile alimentare, enterocolitele, diversele tipuri de diaree.

Toate acestea, precum și expunerea prelungită la soare și activitățile sportive, în special la copii sunt frecvent urmate de un risc mare de deshidratare ce poate duce de multe ori la spitalizare.

Pentru a evita aceste situaţii, este necesară administrarea de săruri orale de rehidratare. Acestea prezintă însă un mare dezavantaj, gustul fiind unul greu de acceptat de copii.

Sun Wave Pharma vă propune: sărurile de rehidratare orală – Sun Lyte

Acestea sunt sunt gata constituite, sub formă de plicuri cu o textură de gel, ce permite atât consumul ca atare (asemănător pentru micuţi cu un suc de fructe) cât şi congelate (sub formă de batoane de îngheţată).

Am transformat astfel sarurile de rehidratare orală intro recompensa pentru copii!