Sun World Newsletter

Scientific Studies

Tusea – inamicul celor mici în sezonul rece.

Tusea – inamicul celor mici în sezonul rece.

06.10.2014

Deşi părinţii se îngrijorează de la primele semne, uneori tusea poate fi considerată benefică, fiind un mecanism de apărare, reflex al corpului, cu menirea de a proteja întregul tract respirator de diferiţi factori externi.

In schimb cândapar dificultăţi în respiraţie sau o respiraţie mai accelerată ca de obicei și febră, orice episod de tuse poate fi îngrijorător, acestea fiind  semnele ce trebuie să orienteze părinţi către medicul pediatru.

Mai mult decât atât, după episoadele de gripă sau răcealăcei mici se confruntă cu o tuse reziduală ce poate dura chiar şi până la o lună, tuse ce poate fi combătută pe cale naturală, fără efecte adverse.

Astha15, este un o combinaţie unică de 15 plante cu o eficiență deosebită în toate tipurile de hiperactivitatea bronşică.  

Una dintre plantele din compoziția Astha15 este Adhatoda vasica  numită şi Nucul de Malabar. S-a demonstrat că aceasta are  proprietăţi deosebite, în compoziţia sa fiind prezentă vasicina, care este precursorul natural al ambroxolului (substanţa activă de semisinteza)

Adhatoda vasica are proprietăţi mucolitice, mucokinetice şi bronhodilatatoare.

Împreună cu celalalte plante din compoziţie, extractul de Adhatoda vasica îi conferă produsului un mecanism de acţiune complex având: efect antiinflamator, specific tractului respirator (reduce inflamaţia şi edemul căilor respiratorii, scade producţia de mucus, ameliorează simptomele din orice inflamaţie respiratorie acută sau cronică), efect imunomodulator, bronhodilatator, mucolitic si antiasmatic.

Toate aceste beneficii menţionate mai sus, sunt oferite într-un mod natural de Astha15.