Sun World Newsletter

Scientific Studies

Tusea și durerile în gât

Tusea și durerile în gât

09.09.2015

Senzația de disconfort la nivelul gâtului, tusea uscată și cea iritativă, răgușeala, sunt unele dintre cele mai frecvente simptome cu care ne confruntăm la începutul sezonului rece.

De ce apar?

Virusurile sunt „responsabile” de apariția răcelilor de sezon. Inflamația de la nivelul gâtului este însoțită de tuse iritativă – extrem de neplăcută, dureri în gât, nas înfundat, răgușeală și o stare generală de rău.

Senzația de uscăciune a gâtului apare din cauza expunerii la aer condiționat, în timpul călătoriilor lungi cu mașina, cu trenul sau avionul. De asemenea, expunerea la aer foarte uscat – din încăperile supraîncălzite, pot crea senzația de gât uscat și iritat. Fumatul, alcoolul, vorbitul excesiv sau cântatul, contribuie și ele la apariția răgușelii și a durerilor în gât.

Ce e foarte important de știut este că acestea pot fi calmate rapid, eficient, sigur, cu ajutorul produselor naturale.

  • Mentolul și uleiul de mentă susțin funcționarea normală a sistemului respirator superior și au acțiune calmantă la nivelul gâtului; ajută la decongestionarea nazală;
  • Vitamina C contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar și la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ;
  • Extractul de soc ajută la fluidificarea secrețiilor bronșice și la funcționarea normală a căilor respiratorii superioare;
  • Uleiul de eucalipt are acțiune calmantă și emolientă la nivelul mucoasei orofaringiene;
  • Extractele de nalbă și tei au acțiune emolientă la nivelul gâtului.

Toate acestea sunt conținute de produsul FluEnd Extreme, creat special pentru a combate senzațiile de dureri în gât, tuse și nas înfundat.

Gama FluEnd reprezintă soluția Sun Wave Pharma

Produsele din această gamă sunt concepute pentru a veni în întâmpinarea pacienților cu semne de răceală sau gripă, fără a expune organismul la posibile reacții adverse. Având la bază multiple principii active naturale standardizate, produsele Fluend se adresează atât ameliorării simptomatologiei induse de virozele respiratorii instalate, cât și scurtării perioadei de vindecare a răcelii sau gripei.