Sun World Newsletter

Scientific Studies

Usturoiul (Allium sativum)

Usturoiul (Allium sativum)

04.01.2016

Usturoiul (Allium sativum) este o plantă comestibilă, utilizată ca aliment și condiment. În medicina populară este considerat, alături de ceapă, un adevărat medicament, datorită conținutului bogat de vitamine și substanțe minerale.

Administrarea de extract de usturoi (Allium sativum) pentru o durată de 3  luni de zile,  zilnic,  previne instalarea răcelii.

Încă din cele mai vechi timpuri, era cunoscut ca un mijloc de combatere a diferitelor boli, iar ulterior s-a demonstrat că are proprietăți antimicrobiene și antivirale care diminuează răceala.

În ultimii 15 ani, s-au făcut peste 200 de cercetări clinice și de laborator, despre efectele terapeutice ale usturoiului, record neatins de nici o altă plantă medicinală de pe glob.

Usturoiul, pe lângă faptul că are un efect de întărire a imunității, conține substanțe care distrug sau încetinesc ritmul de înmulțire al virușilor gripali.

Prezent în FluEnd capsule, usturoiul ajută în funcționarea normală a sistemului imunitar și ajută la menținerea sănătății sistemului respirator.

În răceală, usturoiul din FluEnd capsule are efecte semnificative de reducere a efectelor răcelii comune, cum ar fi catarul respirator, durerile de cap, accelerările ritmului cardiac și are acțiune antibacteriană și antivirală.

De asemenea, usturoiul din FluEnd capsule oferă acțiune decongestionantă și antiseptică, ajută în creșterea imunității organismului și tratează afecțiunile de la nivelul aparatului respirator.

De asemenea, tratamentul cu FluEnd capsule reduce considerabil timpul de vindecare.