Sun World Newsletter

Scientific Studies

Vine vara… Bine-mi pare?

Vine vara… Bine-mi pare?

10.06.2014

Bineînţeles că există peste tot semnale de alarmă cu privire la riscurile la care se expun copii, cauzate de temperaturile ridicate şi de activităţile specifice sezonului. Cu toate acestea, cabinetele medicale sunt constant aglomerate de pacienţii ce suferă de afecţiuni ale sezonului, iar dintre acestea, cel mai des întâlnite sunt: toxiinfecţiile alimentare, enterocolitele, diversele tipuri de diaree.

 

De ce nu prevenţie?

Faptul că se întâmplă, nu este o certitudine, însă înlăturarea probabilităţii este un lucru sigur cu cât ne îndreptăm mai mult spre prevenţie. Una dintre afecţiunile cel mai uşor de prevenit datorită momentului precis în care se instalează este “Diareea Călătorului”. Aceasta este produsă de o serie de germeni precum Eschericia Coli, Shigela, Salmonela, Campylobacter, Aeromonas ce ajung a fi contactaţi de către turişti atât prin prisma alimentaţiei insuficient preparate termic şi/sau a apei contaminate cât şi a stresului cauzat de deplasare.

Adesea la copii, sindromul diareic acut poate fi determinat şi de infecţia cu rotavirus. De altfel, incidenta este mult mai mare la copii şi la adulţii tineri şi trebuie menţionat că are la pol opus constipaţia călătorului, care apare din cauza unei încetiniri a tranzitului intestinal în condiţiile şederii într-un mediu nefamiliar, a unei inhibiţii involuntare.

Putem discuta în ambele cazuri de o disbioza a florei intestinale. Există pe piaţa o multitudine de pre şi probiotice, precum şi de simbiotice.

Bio Sun este singurul simbiotic FUNCŢIONAL

Divizia Junior – Sun Wave Pharma, prin plicurile Bio Sun pune la dispoziţie soluţia cea mai eficientă. Acestea  conţin cele mai studiate tulpini probiotice din lume (de peste 50 de ani) şi care, prin intermediul studiilor in-vitro şi in-vivo au arătat că simbioză dintre C. butyricum TO-A şi S. faecalis T110 TO-A inhibă dezvoltarea şi proliferarea: E. Coli enterotoxigena, Salmonella typhi, Salmonella typhimurium, Vibrio parahaemolyticus’, Clostridium difficile, Campylobacter jejuni, Yersinia enterocolitica. Functionalitate produsului face ca Bio Sun sa fie singurul simbiotic ce actioneaza specific, multiplicand bifidobacteriile existente in flora intestinala a fiecarui individ

Sindromul diareic este, in special la copii, frecvent urmat de un risc mare de deshidratare ce poate duce de multe ori la spitalizare. Pentru a evita aceste situaţii, şi pentru a ne asigura că vor fi uşor de administrat, vă propunem sărurile de rehidratare orală – Sun Lyte

Acestea sunt sunt gata constituite, sub formă de plicuri cu o textură de gel, ce permite atât consumul ca atare (asemănător pentru micuţi cu un suc de fructe) cât şi congelate (sub formă de batoane de îngheţată). Am transformat astfel sărurile de rehidratare orală întro recompensă pentru copii! 

Pentru a vă asigura că nu veţi întrerupe mult aşteptatul concediu, vă propunem un pachet pe care îl veţi găsii în farmaciile partenere, format din tratamentul complet:

  • O cutie Sun Lyte (8 plicuri) + Bio Sun GRATIS (9 plicuri), necesare pentru cele 3 zile critice.