Sun World Newsletter

Scientific Studies

Zincul – tratament minune pentru răceală

Zincul – tratament minune pentru răceală

11.03.2016

Zincul este implicat în foarte multe procese metabolice, este un mineral care participă la stimularea sistemului imunitar, sinteza proteinelor, vindecarea rănilor, sinteza ADN şi la diviziunea celulară. Prezent în aproape toate celulele organismului, zincul este un puternic antioxidant. Este vital pentru sănătatea noastră, funcția de apărare a corpului uman depinde în mare măsură de nivelul de zinc.

Prezent în compoziția FluEnd capsule, într-o cantitate de 12 mg, Zincul asigură 120% din doza zilnică recomandată. Are o acțiune antivirală, prin îmbunătățirea structurii membranelor mucoase, prevenind pătrunderea și fixarea virusurilor. De asemenea, scurtează durata răcelilor cu până la 50%. Acțiunea variată și benefică a zincului asupra proceselor metabolice este susținută și de vitamina C din FluEnd capsule. Aceasta funcționeaza ca un factor stimulator pentru zinc și îi sporește eficiența.

Alături de Vitamina C și zinc, FluEnd capsule conține și alte cinci elemente naturale care acționează sinergic pentru funcționarea normală a sistemului imunitar și a aparatului respirator.

 

FluEnd – Învinge răceala, natural și sigur