Sun World Newsletter

Scientific Studies

CONFERINȚA NAȚIONALĂ URISAN: PROCEDURA STANDARD DE TRATAMENT ASOCIATĂ ANTIBIOTICULUI ÎN TOATE TIPURILE DE INFECȚII ALE TRACTULUI URINAR 24-27.05.2016

 • 24/05/2016 - 27/05/2016
 • CONFERINȚA NAȚIONALĂ URISAN: PROCEDURA STANDARD DE TRATAMENT ASOCIATĂ ANTIBIOTICULUI ÎN TOATE TIPURILE DE INFECȚII ALE TRACTULUI URINAR 24-27.05.2016

 • În luna Mai, Sun Wave Pharma a avut privilegiul de a prezenta în fata a peste 520 de medici din Iași, Cluj, Timișoara și Bucureşti, “Procedura standard de tratament asociată antibioticului în toate tipurile de infecții ale tractului urinar”.

  Compoziţia URISAN, prin intermediul PAC (cea mai mare concentrație de proantocianidine din Romania, respectiv 60mg) determină atingerea beneficiului clinc maxim pentru pacienții cu ITU.

  URISAN este alegerea ideală deoarece nu determină efecte adverse, se poate administra pe cale orală și nu prezintă interacțiuni medicamentoase.

  In cadrul conferinței naționale au fost prezenți specialiștii locali dar și liderii de opinie din 4 cele mai importantete centre universitare din România: Iași, Cluj, Timișoaran și București. Cu această ocazie am avut placerea de a asculta din experiența clinică a liderilor zonali și de a discuta noutațile din domeniu (studii si noi articole publicate).

  Fiecare prezentare a fost urmată de un concert extraordinar al artistei Cristina Bălan, o susţinătoare a stilului de viaţa sănătos şi a produselor Sun Wave Pharma.

   

  Andreea Iordache

  Brand Manager Divizia Uroginecologie