Sun World Newsletter

Scientific Studies

02-05.09.2015 – Congresul Naţional de Pediatrie

  • 02/09/2015 - 05/10/2015
  • 02-05.09.2015 – Congresul Naţional de Pediatrie

  • Cea de-a XII-a ediṭie a Congresului Naṭional de Pediatrie, s-a desfăşurat anul acesta la Timişoara în perioada 2-5 septembrie şi ne-a oferit din nou prilejul unor întâlniri de valoare.

    Bucurându-se de participare internaṭională dar şi de prezenṭa celor mai marcante personalitaṭi ale pediatriei româneşţi, Congresul a reuşit, atât ştiinṭific cât şi organizatoric să se ridice la aşteptarile celor prezenṭi. Cu o tematică bine structurată, această întâlnire a reuşit să acopere o arie largă de interes în patologia copilului, dezbătând soluṭiile celor mai actuale probleme din domeniu.

    Am avut şi în acest an, prilejul să fim alaturi de partenerii noştri care au găsit Divizia Junior la standul Companiei Sun Wave Pharma. În calitatea de Sponsor de Aur al evenimentului, ne-am bucurat de prezenṭa activă si de atenṭia celor aproape 1400 de specialişti pediatri ce şi-au alocat o parte din timp pentru discuṭiile cu colegii noştri încântaṭi să le prezinte cele mai noi informaṭii despre produsele Sun Wave Pharma.