Sun World Newsletter

Scientific Studies

Conferințe – Houston Farma Practic

 • 17/04/2015
 • Conferințe – Houston Farma Practic

 • Houston Farma Practic reprezintă o serie de conferințe regionale organizate cu scopul informării corecte a farmaciștilor și asistenților de farmacie asupra celor mai importante subiecte din sistemul farmaceutic.

  Fiecare ediție a Conferințelor Farma Practic cuprinde dezbateri legate de particularitățile și provocările profesiei de farmacist, dar și prezentări despre noutățile existențe pe piața de profil.

  În cadrul conferințelor Houston Farma Practic, echipa Pharmacy din cadrul companiei noastre este sponsor principal și beneficiază de un stand foarte bine amplasat și de prezentări de produs, în fiecare dintre cele două zile ale Conferinței (vineri și sâmbătă).

  Produsele care au făcut subiectul prezentărilor sunt dintre cele mai nou-lansate și cu importanță majoră datorită adresabilității lor: Stresclin lactium – soluția ideală și naturală împotriva stresului, insomniilor și anxietății, cu dovezi științifice și SunVita Gold – complexul optim de vitamine și minerale necesare pentru susținerea capacității de efort fizic și intelectual al organismului.

  Este de menționat faptul că toate produsele noastre sunt premium, unice în piața farmaceutică din România, beneficiind ce concepte originale și inovatoare.

  Stresclin lactium este unic în România, fiind singurul produs ce are în compoziție lactium – o proteină din hidrolizat din lapte, cu proprietăți naturale de detensionare psihică, ce ameliorează stările psihice tensionate, stimulează memoria, reduce agitația și îmbunătățește procesele cognitive.

  SunVita Gold are în compoziție 29 de vitamine și minerale ce ajută la menținerea sănătății pielii, funcționarea normală a vaselor de sânge, a sistemului osos, a sistemului nervos, menținerea sănătății psihice, reducerea oboselii și extenuării, menținerea funcției normale a sistemului muscular, precum și întărirea sistemului imunitar.

  Scopul prezenței noastre la aceste Conferințe este de a ne informa în permanență partenerii despre proiectele noi, consolidarea relațiilor existente deja, precum și dezvoltarea de relații noi.

  Fiecare ediție reunește peste 200 de farmaciști și asistenți de farmacie și are un real succes. Relațiile noastre cu partenerii s-au sedimentat și ne dorim să obținem astfel de succese și în viitor, pentru că scopul nostru comun este să multiplicăm lucrurile făcute bine. Ne-am demonstrat încă o dată că munca în echipă este un element cheie, iar comunicarea este crucială pentru buna desfășurare a activităților.