Sun World Newsletter

Scientific Studies

18.12.2013 – ACNEEA, o problema frecventa- Remediul vine din Natura cu toata Stiinta

 • 05/06/2014
 • 18.12.2013 – ACNEEA, o problema frecventa- Remediul vine din Natura cu toata Stiinta

 • Cea mai recenta Conferinta organizata de Sun Wave Pharma Divizia Dermatologie a inceput in data de 26 Noiembrie la Iasi,orasul cu miros de tei,in prezenta unui auditoriu cald si interesat de cunoastere.

  Calitatea deosebită a prezentarii  a fost  garantată de catre D-nul Rajesh Kumar, Master in Science &MBA iar entertainment-ul a fost asigurat de catre renumitul cantaret Ionut Galani si formatia Asteria.

  Echipa din Moldova, alaturi de colegii lor din celelalte divizii au coordonat cu succes tot acest eveniment.

  In urmatoare zi, pe 27 noiembrie, stafeta a fost preluata de echipa Derma Cluj, determinarea si implicarea tuturor colegilor din Sun Wave  au facut o reusita deosebita si din acest eveniment care a continuat in 28 noiembrie la Timisoara, iar pentru a inchide cercul, in 29 noiembrie, la Bucuresti am reusit sa adunam  mai bine de 300 de medici dermatologi si medici de familie, care au reusit sa ne reconfirme ca manifestarile noastre au ajuns la un nivel de excelenta consacrata.

  Prezenţa unei tematici  frecvent dezbatute “Acneea, o problema frecventa –Remediul vine din Natura cu toata Stiinta”  indică preocuparea pentru o abordare riguroasă, modernă si fara efecte adverse,  în acord cu tendinţele pe plan national si internaţional în domeniul dermatopatologiei,  care au drept scop creşterea eficienţei terapiilor în domeniu şi chiar o nouă abordare a unei  patologii ata de des intalnite precum ACNEEA.

  Am certitudinea că acest nivel ridicat al profesionalismului echipei Sun Wave Pharma, cu care ne-am obișnuit, prezenta numeroasa a partenerilor nostri medici, care ne-au dat votul de incredere prin aprecierea aratata, ne va permite o dezvoltare științifica pe termen lung și colaborări de cea mai înaltă ținută.

  În fond, 1 an  este doar  inceputul  “copilariei”.

   

    “Le multumesc tuturor colegilor mei pentru profesionalismul si consolidarea spiritului de echipa de care au dat dovada si de aceasta data.”