Sun World Newsletter

Scientific Studies

Conferința regională Farma Practic – Poiana Brașov 23-25 septembrie 2016

 • 23/09/2016 - 25/09/2016
 • Conferința regională Farma Practic – Poiana Brașov 23-25 septembrie 2016

 • Cea de-a 49-a ediție a Conferințelor Regionale Farma Practic, desfășurată în perioada 23-25 septembrie 2016 la Ana Hotels, Poiana Brașov a reluat cel de-al doilea sezon de ediții Farma Practic din anul 2016.

  Compania Sun Wave Pharma, prin Divizia Pharmacy, a fost și de data aceasta alături de Houston NPA, în calitate de partener.

  Farma Practic a reunit la Poiana Brasov 200 de farmaciști și asistenți de farmacie din județele: Alba, Brașov, Covasna și Sibiu.

  În cadrul conferinței, a fost adusă în atenția participanților gama FluEnd® special conceputa pentru a veni în întâmpinarea persoanelor care prezintă semne de răceală, care Te ajută să te faci TU bine!

  FluEnd® luat la primele semne ale răcelii: reprezintă ajutorul de încredere, prin care organismul se poate face bine singur!

  FluEnd® activează sistemul imunitar să lupte împotriva răcelii și gripei, zi și noapte!

  Participanții la conferință au putut viziona spotul TV care face parte din Campania media FluEnd® BLOCKBUSTER, iar feedback-ul primit a fost excelent.

  În cea de-a doua zi a conferinței, a fost prezentat publicului participant si produsul SunMag B6- formula optimă de magneziu și vitamina B6, oferită de SunWave Pharma.

  Audiența a putut afla că SunMag B6, datorită compoziției optime de magneziu și B6, te ajută să zâmbești, să privești cu drag la tot ce te înconjoară!

  Mulțumesc întregii echipe zonale prezente în cadrul conferinței, pentru implicare și succesul înregistrat!

   

  Carmen Bălașa – Brand Manager

  Divizia Pharmacy