Sun World Newsletter

Scientific Studies

20-21.03.2015 – Farma Practic

  • 25/03/2015
  • 20-21.03.2015 – Farma Practic

  • Standurile noastre au fost amplasate într-o poziție foarte accesibilă iar prezentările despre produse au conținut informații prețioase și au avut o grafică impecabilă; aceste atuuri ne-au făcut să devenim, cu ușurință, centrul atenției participanților, care ulterior ne-au solicitat informații suplimentare despre Companie și produse, pe care le-au și obținut de la standul nostru; echipa a fost pregătită, ca de obicei, să ofere cadouri, mostre, precum și broșuri detaliate despre produsele în focus (FluEnd și Sun Vita Gold); de asemenea, le-am prezentat proiectele media menite să le susțină recomandarea (difuzarea reclamelor la cele două posturi radio: ZU și 21, campaniile online, precum și aparițiile în revistele de specialitate).

    Participarea noastră la aceste întâlniri științifice are rolul de a ne informa colaboratorii cu privire la cele mai noi produse din portofoliul nostru și de a le întări convingerea că merităm să devenim numărul 1 în recomandarea lor.

    Echipa noastră, reprezentată de această dată de colegii din București, județele Ilfov, Dâmbovița și Giurgiu s-au comportat exemplar și vrem să le mulțumim pentru asta! Am demonstrat că suntem uniți, implicați, serioși, ambițioși și cu toții avem același scop – acela de a aduce divizia Pharmacy pe culmile succesului!

                Suntem siguri că prin perseverența ce ne caracterizează și prin muncă susținută ne vom atinge obiectivele în cel mai scurt timp, iar Conferințele viitoare vor avea același succes.