Sun World Newsletter

Scientific Studies

21-24.10.2015 CONGRESUL NATIONAL DE DERMATOLOGIE

  • 21/10/2015 - 24/10/2015
  • 21-24.10.2015 CONGRESUL NATIONAL DE DERMATOLOGIE

  • În perioada 21-24 octombrie, în Bucureşti, sub egida Societaţii Române de Dermatologie (SRD), au avut loc lucrările Congresului Naţional de Dermatologie, ediţia 2015. Prin amploarea temelor abordate, dar mai ales prin speakerii valoroşi invitaţi la eveniment, Congresul a devenit, de-a lungul anilor, un epicentru important al dermatologiei româneşti şi internaţionale, un etalon în organizarea forurilor de înalta ţinută clinică şi ştiinţifică.

    Simpozionul SunWavePharma, “Zeklin – Soluţia ideală în tratarea dermatitei seboreice a scalpului” , susţinut de către D-nul Prof. dr. Călin Giurcaneanu şi D-nul dr. Alin Nicolescu a adus în atenţia specialiştilor beneficiile acestui produs ce acţionează asupra tuturor factorilor implicaţi în apariţia acestei patologii, ce afectează mai mult de jumătate din populaţia globului.

    Sun Wave Pharma a participat prin Divizia Dermatologie-Reumatologie, în calitate de sponsor Silver şi a demonstrat încă o dată că dezvoltă produse inovatoare care restabilesc şi cresc calitatea vieţii pacienţilor.

    Concluzia generală a fost că întâlnirea de anul acesta a fost bogată în stiinţă şi noi informaţîi – ce ne-au sporit cunoaşterea.