Sun World Newsletter

Scientific Studies

24-26.03.2015 – Decizii terapeutice adaptate la neuropatie. Decizii terapeutice adaptate la accidentul vascular cerebral

 • 30/03/2015
 • 24-26.03.2015 – Decizii terapeutice adaptate la neuropatie. Decizii terapeutice adaptate la accidentul vascular cerebral

 • Organizarea acestor CME-uri are scopul de a prezenta medicilor colaboratori informaţii detaliate despre produsele noastre, de a detalia mecanismele de acţiune şi interacţiunile substanţelor naturale purificate şi standardizate. De asemenea prezentarea studiilor din care să reiasă efectele benefice fără efecte adverse este de importanţă majoră.  

  CME-ul de la Constanţa a avut loc în data de 24.03.2015 în sala de conferinţe a hotelului Zodiac. Au fost prezenţi un număr de 78 de medici dintre care 31 de medici specialişti Neurologie,Diabetologie.

  Doamna Dr Şef lucrări, M.P. Medicină Internă ne-a vorbit despre : “ Decizii terapeutice adaptate la neuropatie” şi a explicat beneficiile administrării de Vitalin Plus şi Tiolin Complex. Prezentarea cazurilor clinice a avut un impact major asupra medicilor participanţi.

  Doamna Dr.Asist. Univ, M.P. Neurologie ne-a prezentat : ” Decizii terapeutice adaptate la accidentul vascular cerebral ”şi a explicat beneficiile aduse de Neurovert în recuperarea pacienţilor post-AVC, o afecţiune incapacitantă şi care generează cheltuieli masive pentru pacient şi stat. Motiv pentru care Neurovert este produsul ideal în managementul declinului post-AVC.

  CME-ul de la Bucureşti, singurul organizat în capitală, a avut loc în data de 26.03.2015 în sala George Enescu 2 a hotelului Hilton. Au fost prezenţi 57 de medici, toţi specialişti Neurologie şi Diabetologie. A fost un public ce a făcut cinste speak-erilor de calibru . Dânşii au prezentat : “IMPACTUL NEUROPATIILOR ASUPRA PACIENŢILOR” , respectiv , “SOLUŢII TERAPEUTICE ÎN ACCIDENTUL VASCULAR CEREBRAL” adresându-se de asemenea beneficiilor Vitalin Plus şi Tiolin Complex, respectiv, Neurovert.

  A fost o reală plăcere pentru cei prezenṭi, aceştia aprobând şi afirmând cu tărie că au încredere în produsele SUN WAVE PHARMA. Suntem siguri că efectele pozitive nu vor intârzia să apară pentru divizia Neuro-Diabet, ţinând cont de profesionalismul echipelor din Constanţa şi Bucureşti. Ţinem să mulţumim speak-erilor şi medicilor prezenţi la CME-uri şi să nu uităm că: “Sănătatea vine din natură cu toată ştiinţa”!