Sun World Newsletter

Scientific Studies

Clubul de Ciclism și Ecologie IașiBike

 • 20/06/2015
 • Clubul de Ciclism și Ecologie IașiBike

 • Ediția XV – 20 iunie 2015, Clubul de Ciclism și Ecologie IașiBike a început numărătoarea inversă, cei aproximativ 250 de concurenţi din Bacău, Suceava, Botoşani care s-au aliniat la start au pedalat pe poteci de poveste .

  Alături de KIA, Carturești și Ziarul de Iaşi, Sun Wave Pharma s-a numărat printre sponsorii acestei ediţii.

  Cele 2 produse testate de către participanţi, care corectează deficiențe apărute în urma practicării sportului – Sun-Lyte şi Reumabloc Liniment – au fost bine primite de acești, atât înainte cât şi după parcurgerea traseelor. Reumabloc Liniment şi-a arătat utilitatea la sportivii cu crampe musculare şi efort fizic intens dar surprinzător a fost faptul  că Sun-Lyte este cunoscut de sportivi având déjà recomandări, iar cei ce l-au încercat pentru prima dată au fost încântaţi.

  Sun Wave Pharma demonstrează că nu doar mersul pe bicicletă  aduce nenumărate beneficii asupra sănătății ci şi o dietă echilibrată de care trebuie să ţinem cont atunci când facem sport şi când ne pregătim de o competiţie care ne solicită ceva mai mult organismul.

  Iar produsele Sun Wave Pharma acoperă o gamă completă în nutriţia de zi cu zi şi chiar şi cea sportivă recomandate,  începând cu antrenamentele şi terminând cu recuperarea după concurs, la baza produselor stând îmbinarea armonioasă a naturii cu știinţa, în toate stadiile, de la plantă la produs finit.