Sun World Newsletter

Scientific Studies

Conferința AREPMF – o întâlnire de neuitat!

 • 26/02/2016 - 28/02/2016
 • Conferința AREPMF – o întâlnire de neuitat!

 • Asociaţia Română pentru Educație Pediatrică în Medicina de Familie, asa cum ne-a obișnuit, a reușit încă o dată să organizeze un eveniment deosebit de important, atât prin aportul informațional pe care l-a adus, cât și prin exemplul de profesionalism al invitaților care și-au dedicat lucrările dezvoltării practicii pediatrice în cadrul specialității de medicină de familie din România.

  Sun Wave Pharma, prin intermediul diviziei Junior, a luat parte cu mare placere la acest eveniment în calitate de sponsor principal.

  La înălțime, au fost, atât dezbaterile ARPMF cât şi prezentările Sun Wave Pharma în urma cărora au avut loc, lungi discuții cu privire la produsele: Respisun, Bio Sun şi Altrifer LDS Junior.

  Dna. Prof. Dr. Doina Pleșca, decanul facultății de Medicină U.M.F. București în cadrul lucrării “Noutăți terapeutice în tratamentul bronșiolitelor la sugari” a detaliat terapia cu Respisun, fiind un punct culminant de interes pentru audiență. Deasemenea, de o atenție deoasebită s-a bucurat și prezentarea dnei. Dr. Emiliana Cosciug ce a detaliat produsul Bio Sun în contextul noutăților pe piața de probiotice din Romania.

  Ne-a făcut o deosebită plăcere să fim prezenți la acest eveniment, promițând să ne ridicăm de fiecare dată la același nivel organizatoric înalt.

   

  Andreea Alexandra Tain

  Brand Manager

  Divizia Junior