Sun World Newsletter

Scientific Studies

Conferința regională Farma Practic – Băile Herculane 11-13 noiembrie 2016

 • 14/11/2016
 • Conferința regională Farma Practic – Băile Herculane 11-13 noiembrie 2016

 • Ultima ediție din acest an a Conferințelor Farma Practic, s-a desfășurat la Băile Herculane, în perioada 11-13 noiembrie 2016, la Hotel Afrodita, marcând ediția cu numărul 52.

  Compania Sun Wave Pharma, prin Divizia Pharmacy, a fost și de data aceasta alături de Houston NPA, în calitate de partener.

  Farma Practic a reunit la Băile Herculane 170 de farmaciști și asistenți de farmacie din județele: Olt, Gorj, Argeș, Vâlcea, Teleorman și Caraș Severin.

  Participanții la conferință au putut viziona spotul TV care face parte din Campania media FluEnd® BLOCKBUSTER, iar feedback-ul primit a fost unul excelent.

  FluEnd® întărește sistemul imunitar, reducând intensitatea și durata simptomelor de răceală, Te ajută să te faci TU bine!

  Formula optimă de magneziu și vitamina B6, oferită de SunWave Pharma, SunMag B6, a fost prezentată publicului țintă în cea de-a doua zi a conferintei.

  SunMagB6 combină dozele necesare de magneziu și vitamina B6 pentru o stare de bine în fiecare zi, eliminând simptomele de indispozitie, tristețe, pesimism.

  Mulțumesc întregii echipe zonale prezente în cadrul conferinței, pentru implicare și succesul înregistrat!