Sun World Newsletter

Scientific Studies

Conferința regională Farma Practic – Gura Humorului 10-12 iunie 2016

 • 10/06/2016 - 12/06/2016
 • Conferința regională Farma Practic – Gura Humorului 10-12 iunie 2016

 • Cea de-a 48-a ediție a Conferințelor Regionale Farma Practic, desfășurată în perioada 10-12 iunie 2016 la Gura Humorului, a încheiat primul sezon de ediții Farma Practic din anul 2016.

  Cel de-al doilea sezon va debuta în luna septembrie, cu închidere în noiembrie.

  Compania Sun Wave Pharma, prin Divizia Pharmacy, a fost și de data aceasta alături de Houston NPA, în calitate de partener.

  Farma Practic a reunit la Gura Humorului 180 de farmaciști și asistenți de farmacie din: Suceava, Neamț, Mureș, Maramureș, Bistrița Năsăud și Harghita.

  În cadrul conferinței, a fost adus în atenția participanților noul produs intrat în portofoliul diviziei, SunMag B6- formula optimă de magneziu și vitamina B6, oferită de SunWave Pharma.

  Audiența a putut afla că SunMag B6, datorită compoziției optime de magneziu și B6, te ajută să zâmbești, să privești cu drag la tot ce te înconjoară!

  SunVita Gold și gama Sun Health Efervescente,  soluțiile naturale, care asigură suportul nutrițional de reglare a deficitului de vitamine și minerale au fost de asemenea prezentate în cadrul evenimentului.

  Mulțumesc întregii echipe zonale prezente în cadrul conferinței, pentru implicare și succesul înregistrat!

   

  Carmen Bălașa – Brand Manager

  Divizia Pharmacy