Sun World Newsletter

Scientific Studies

Conferința regională FarmaPractic-Sovata 26-28 februarie 2016

 • 26/02/2016 - 28/02/2016
 • Conferința regională FarmaPractic-Sovata 26-28 februarie 2016

 • În luna februarie 2016 au debutat Conferințele Regionale Farma Practic, primul eveniment având loc în Sovata, adresându-se în principal zonei de nord vest a țării.

  Compania Sun Wave Pharma, prin Divizia Pharmacy, s-a numărat printre sponsorii principali, cu participarea în forță a întregii echipe zonale, căreia îi mulțumesc pentru implicare și pentru succesul înregistrat!

  În zilele de 26-28 februarie, ne-am adresat tuturor celor 250 de farmaciști și asistenți de farmacie prezenți în cadrul conferinței, cu focus pe gamele de sezon: FluEnd, SunVita Gold și Sun Health Efervescente.

  Gama FluEnd reprezintă soluția optimă care ajută organismul să lupte împotriva cauzelor răcelii și gripei, din ce în ce mai des întâlnite într-o perioadă cu fluctuații mari de temperatură.

  Avantajul major al produselor din gama FluEnd constă în faptul că ajută la declanșarea mecanismelor naturale de luptă ale organismului cu virusurile și bacteriile, comparativ cu produsele de sinteză care acționează doar asupra simptomelor răcealii.

  Prezentările produselor SunVita Gold și a gamei Sun Health Efervescente, care asigură suportul nutrițional de reglare a dezechilibrului de vitamine și minerale, manifestat la trecerea dintre iarnă și primăvară, au fost foarte apreciate de către auditoriu.

  În această perioadă suntem în plin proces de trecere între anotimpuri, când astenia de primăvară, o suferință aproape inevitabilă, ne afectează pe toți, dar în mod special persoanele foarte active profesional, copiii și bătrânii. Și cum alimentația din toată perioada sezonului rece, care acoperă aproape jumătate din an, a fost mai săracă în legume și fructe proaspete și mai bogată în grăsimi, conservanți și aditivi, avem nevoie cu toții de suplimentare cu vitamine și minerale. Pentru aceasta vă oferim SunVita Gold și gama Sun Health Efervescente!

   

  Carmen Bălașa – Brand Manager

  Divizia Pharmacy