Sun World Newsletter

Scientific Studies

Conferințe – Houston Farma Practic

 • 12/06/2015
 • Conferințe – Houston Farma Practic

 • Luna iunie marchează sfârșitul primei serii de conferințe Houston – Farma Practic din acest an. După o bine-meritată vacanță, vor fi reluate în luna octombrie, iar echipa Pharmacy va continua să fie sponsor principal și va beneficia de un stand foarte bine amplasat și de prezentări de produs, în fiecare dintre cele două zile ale Conferinței.

  Produsele care au făcut subiectul prezentărilor din prima parte a anului au fost cele mai nou-lansate și cu importanță majoră datorită adresabilității lor: Stresclin lactium – soluția ideală și naturală împotriva stresului, insomniilor și anxietății, cu dovezi științifice și SunVita Gold – complexul optim de vitamine și minerale necesare pentru susținerea capacității de efort fizic și intelectual al organismului.

  Din toamnă vom relua seria de conferințe în care vom promova produsele din gama FluEnd și SunVita Gold, fiind cele mai importante din divizia noastră.

  Scopul prezenței noastre la aceste Conferințe este de a ne informa în permanență partenerii despre proiectele noi, consolidarea relațiilor existente deja, precum și dezvoltarea de relații noi.

  Fiecare ediție reunește peste 200 de farmaciști și asistenți de farmacie și are un real succes. Ne-am demonstrat încă o dată că munca în echipă este un element cheie, iar comunicarea este crucială pentru buna desfășurare a activităților.

  Mulțumim echipei pentru sprijinul acordat, pentru încrederea pe care o au, atât în produse cât și în Companie!