Sun World Newsletter

Scientific Studies

Congresul Naţional de Medicină Internă 2016

 • 06/04/2016 - 09/04/2016
 • Congresul Naţional de Medicină Internă 2016

 • În perioada 06 – 09 Aprilie 2016 a avut loc în pitoreasca regiune Călimăneşti – Căciulata cea de-a XVI-a ediţie a Congresului Naţional de Medicină Internă.

  În cadrul acestui Congres, Divizia Gastroenterologie s-a numărat printre sponsorii de argint, iar participarea noastră s-a remarcat prin prezenţa cu noul stand expoziţional Sun Wave Pharma (modern, profesionist, având panouri luminoase şi un LCD pe care au rulat Sun Medical Videos), dar şi printr-o importantă lansare de produs a diviziei.

  Astfel Simpozionul Bio-Sun IBS – Inovaţii în managementul Sindromul de Intestin Iritabil, susţinut de Dl. Conf. Dr. Dan Gheonea (UMF Craiova) a solicitat interesul unui număr mare de medici, circa 120, care au fost prezenţi în sală pentru a afla cât mai multe informaţii despre acest produs inovator, unic în România.

  Interesul a fost cu atât mai mare cu cât multe dintre lucrările din cadrul Congresului au vizat importanţa microbiomului intestinal. Astfel, BIO-SUN IBS, un probiotic ce conţine o tulpină patentată de Saccharomyces cerevisiae (numită CNCM I-3856/ibSium) cu eficienţă dovedită pentru calmarea durerilor, disconfortului abdominal şi combaterea balonării la persoanele care suferă de Sindrom de Intestin Iritabil, produs susţinut de studii clinice solide, a fost considerat încă de la lansare o necesitate terapeutică, deosebit de util în practica de zi cu zi.

  Hepaid Forte, Esentin Forte, Bileclar şi Zimez – brandurile noastre de top – au fost de asemenea în focusul interacţiunilor noastre cu numeroşii medici care ne-au vizitat standul.