Sun World Newsletter

Scientific Studies

Congresul Naţional de Medicină Internă

 • 23/04/2015
 • Congresul Naţional de Medicină Internă

 • În perioada 23-25 Aprilie 2015 divizia Gastroenterologie a fost prezentă la a XV-a ediţie a Congresului Naţional de Medicină Internă de la Călimăneşti – Căciulata.

  Ca în fiecare an, au fost invitaţi la acest Congres medici internişti de prestigiu din ţară şi străinătate, care au prezentat noutăţi de interes general din domeniul specialităţii atât de vaste care este Medicina Internă. Specialişti şi internişti tineri au susținut comunicări privind activitatea lor de cercetare şi cazurile dificile, fie ca postere electronice, fie sub formă de comunicări orale. O participare diferită față de anii precedenţi, a fost prezența medicilor din Chişinău foarte interesaţi de produsele şi informaţiile de la standul nostru.

  Hepaid Forte, Esentin Forte, Bileclar şi Zimez  au fost produsele vedetă ale participării noastre la această ediție a Congresului. Am distribuit informaţii, pliante, mostre și zâmbete printre medicii care ne sunt de multă vreme prescriptori fideli, dar și celor care doar au auzit de Sun Wave Pharma.

  Am stabilit noi contacte si întâlniri, am mulţumit pentru fiecare feed-back despre produsele Companiei şi despre colegii noştri din teren şi nu în ultimul rând am sumarizat discuţia cu rugămintea de a prescrie produsele Companiei Sun Wave Pharma tuturor pacienţilor, cu cea mai mare încredere.

  Mulțumim colegilor din ţară care au fost prezenţi la acest Congres, pentru profesionalismul de care au dat dovadă, pentru schimbul de informaţii între echipe, pentru buna-dispoziţie şi cel mai important aspect, pentru încrederea pe care o au şi o transmit, atât în brandurile Diviziei Gastroenterologie, cât și în brandul Sun Wave Pharma.