Sun World Newsletter

Scientific Studies

Divizia Gastro – Sponsor de Argint la Congresul Naţional de Gastroenterologie 2016

 • 08/06/2016 - 11/06/2016
 • Divizia Gastro – Sponsor de Argint la Congresul Naţional de Gastroenterologie 2016

 • În perioada 8 – 11 Iunie 2016, a avut loc la Cluj-Napoca cel de-al XXXVI-lea Congres de Gastroenterologie, Hepatologie și Endoscopie Digestivă, o  manifestare anuală tradiţională, emblematică, de un înalt nivel ştiinţific, cu lectori de primă mărime, organizată de Societatea Română de Gastroenetorogie şi Hepatologie şi Societatea Română de Endoscopie Digestivă la care au participat peste 1200 de medici din toată ţara.

  SunWave Pharma a avut deosebita plăcere de a fi Sponsor de Argint la acest Congres, fiind prezenţi cu un stand impresionant, unde echipa Diviziei Gastro a asigurat vizibilitatea şi a stârnit interesul şi dorinţa de a afla mai multe, majorităţii medicilor participanţi.

  Cu această ocazie Divizia Gastro a  prezentat şi cel mai nou produs din portofoliu şi anume Bio-Sun IBS. Astfel Simpozionul Bio-Sun IBS – Inovaţie în managementul Sindromul de Intestin Iritabil, susţinut de Dl. Conf. Dr. Lucian Negreanu (UMF „Carol Davila” Bucureşti) a solicitat interesul unui număr mare de medici, peste 200 de medici fiind prezenţi în sală pentru a afla cât mai multe informaţii despre acest produs inovator, unic în România.

  Astfel, BIO-SUN IBS, un produs inovator ce conţine o tulpină patentată de Saccharomyces cerevisiae (numită CNCM I-3856/ibSium) cu eficienţă dovedită pentru diminuarea durerilor, disconfortului abdominal şi combaterea balonării la persoanele care suferă de Sindrom de Intestin Iritabil, produs susţinut de studii clinice solide, a fost considerat încă de la lansare o necesitate terapeutică, deosebit de util în practica de zi cu zi.

  Atât Bio-Sun IBS cât şi consacratele Hepaid Forte, Esentin Forte, Zimez sau Bileclar s-au bucurat de intersul medicilor, fiind apreciate de marea majoritate a celor prezenţi la stand datorită formulelor unice care asigură eficienţă sporită, fiind considerate terapii naturale care pot completa schemele terapeutice clasice, în folosul pacienţilor.

  Compania SunWave Pharma va continua să fie prezentă şi în viitor la evenimente ştiinţifice interne, pentru a întări parteneriatul deosebit de valoros cu medicii, în vederea construirii unui viitor mai sănătos pentru pacienţi.

   

  Dr. Melania Caciuc

  Brand Manager

  Divizia Gastroenterologie