Sun World Newsletter

Scientific Studies

Managementul modern de combatere a anemiei

 • 03/04/2015
 • Managementul modern de combatere a anemiei

 • Începutul lunii aprilie a debutat cu 3 manifestări științifice dedicate promovării unui nou concept terapeutic inovator, Atrifer LDS destinat tratării carențelor de fier.

  Această formă de fier are drept caracteristică unică mecanismul de transport și cedare controlat și faptul că molecula de fier nu mai reacționează agresiv o dată introdusă în organism, drept urmare lipsa oricărei reacții adverse duce la complianță maximă la tratament din partea pacienților.

  „Managementul modern de combatere a anemiei„ fiind motto-ul acestor activități științifice, interesul arătat din partea cadrelor medicale prezente a fost foarte mare, medicii participanți fiind deschiși către noua terapie pusă la dispoziția lor în vederea tratării formelor de anemie întâlnite în practica de zi cu zi.

  Experiența clinică a liderilor de opinie din segmentul lor prezenți la aceste manifestări, precum Conf. Dr. Grigoras Dorin din Timișoara, Conf. Dr. Clara Mironiuc din Cluj sau stimata Dr. Anca Moisa din București, a fost evidențiată prin cazuistica prezentată.

  Toate cele 3 manifestari științifice au fost precedate de măiestria vocală a artistului național Vizie Imre printr-un concert în care a susținut o varietate de melodii, spre încântarea auditoriului.

  Oportunitatea de a beneficia de opinia partenerilor noștri prezenți în cadrul conferințelor noastre, ne deschide noi orizonturi către potențiale terapii orientate către necesitățile terapeutice actuale.